La Mancomunitat de l’Alta Segarra inicia un cicle de caminades mensuals per conèixer balmes de Catalunya

Dilluns, 4 de febrer de 2019

La primera caminada serà el diumenge 27 de gener i sortirà de Tavèrnoles per descobrir els entorns de l'Espai Natural de Sau/Savassona. La inscripció s'ha de fer a través de l'Oficina de Turisme de Calaf i té un cost de 10€ que inclou transport i assegurança

Des de la Mancomunitat de l'Alta Segarra, s'ha organitzat un seguit de caminades, amb periodicitat mensual, per conèixer algunes de les balmes de Catalunya i altres racons d'interès amb rutes guiades i atractives de senderisme.

Per totes aquestes rutes, el caminador haurà de pagar 10€ que inclourà el transport i l'assegurança. Les inscripcions s'hauran de fer a través de l'Oficina de Turisme de Calaf, de dijous a dissabte de 9 a 14 hores, i tindran un límit de 50 places.

27 de gener, caminada pels entorns de Sau/Savassona

El diumenge 27 de gener s'iniciarà la primera caminada d'aquest cicle a Tavèrnoles amb un recorregut fàcil de 10,5 km pels voltants de l'Espai Natural de Sau/Savassona. La sortida serà a les 08h del matí des de la plaça dels Arbres(Calaf) i l'hora d'arribada aproximada serà a les 14h. Caldrà portar esmorzar i aigua. Els llocs d'interès que es visitaran seran la balma de la baronessa, Sant Feliuet de Savassona, el bosc encantat de Sant Feliuet i la Pedra del sacrifici, entre altres.

El cicle de caminades comptarà amb un total de 12 propostes que es realitzaran l'últim diumenge de mes.

Dates previstes de les 12 caminades 

27 de gener – sortida a Tavèrnoles

24 de febrer – sortida a Sant Quirze Safaja

31 de març – sortida a Castellolí

28 d'abril – sortida a Canalda 26 de maig – sortida a Caserres

30 de juny – sortida a Falset

28 de juliol – sortida a Tòrrec

25 d'agost – sortida a Lluçà

29 de setembre – sortida a Taradell

27 d'octubre – sortida a Mura

24 de novembre – sortida a Montgrí

29 de desembre – sortida a Rubió

Darrera actualització: 4.02.2019 | 09:21