Calaf acollirà la Jornada de l’Economia Social i Solidària de l’Alta Segarra

Dijous, 5 de juliol de 2018

Una mostra de projectes de consum conscient, xerrades i tallers per a petits i grans seran l'ingredient principal de la jornada que tindrà lloc el dissabte 7 de juliol a la plaça dels Arbres de Calaf. 

Calaf acollirà la Jornada de l'Economia Social i Solidària de l'Alta Segarra amb l'objectiu de generar debat i acostar les idees i els projectes que en formen part a la població.

La jornada que serà el dissabte 7 de juliol i permetrà conèixer iniciatives de producció, comercialització, consum i finançament que funcionen dia a dia sota lògiques més democràtiques, equitatives, solidàries i respectuoses amb les persones, el medi ambient i els territoris.

Durant el matí, a la plaça dels Arbres, coincidint amb el mercat municipal, es celebrarà una mostra d'entitats i projectes d'arreu del territori que oferiran als visitants la possibilitat de conèixer, i fins i tot de donar-se d'alta, a diferents serveis bàsics que treballen des de la lògica i els principis de l'Economia Social.

A la mateixa plaça a 2/4 de 12 del migdia tindran lloc simultàniament una xerrada taller sobre economia social i consum conscient a càrrec del pagès i cooperativista, Arnau Vilaseca.

Alhora els més petits podran gaudir d'una activitat d'animació infantil sobre alimentació saludable a càrrec de les actrius Marisol Casas i Inés Díaz. A les 6 de la tarda a la Sala d'Actes Municipal de Calaf iniciatives com Pam a Pam o la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària faran una taula rodona per explicar com des de l'associacionisme es dóna suport i s'impulsen els diferents projectes que sorgeixen dia a dia arreu del territori amb voluntat de transformar el model econòmic.

L'acte que està obert al públic en general vol acabar amb un debat on diferents agents de l'Alta Segarra aportin la seva visió sobre les fortaleses, oportunitats i necessitats de l'ESS a la comarca.

La jornada està promoguda per la Mancomunitat de l'Alta Segarra i l'Ajuntament de Calaf, compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona i amb el suport de la cooperativa l'Arada i l'Ateneu cooperatiu de la Catalunya Central. La jornada també compta amb la participació del Consell Comarcal de l'Anoia i AnoiaActiva que promouen la xerrada taller del matí.

Darrera actualització: 5.07.2018 | 09:35