Calaf convoca una nova edició dels Jocs Florals amb l'Alta Segarra com a temàtica central

Dilluns, 4 de març de 2024

La data límit per participar-hi és el dia 21 de març a les 14h a través del correu electrònic jocsfloralscalaf@gmail.com

Un any més, l'Ajuntament de Calaf convoca el premi literari dels Jocs Florals, enguany amb la novetat que totes les obres que es presentin hauran de tenir com a temàtica l’Alta Segarra. En aquesta edició, les categories, disciplines i premis són les següents:

FLOR NATURAL
Subcategoria Educació Primària
Disciplina: lliure
Premi: 60 euros en llibres i/o material escolar

FLOR NATURAL
Subcategoria Educació Secundària i Postobligatòria
Disciplina: lliure
Premi: 60 euros en llibres i/o material escolar

VIOLA D'OR (A partir de 18 anys)
Disciplina: poesia
Premi: 150 euros

ENGLANTINA D'OR (A partir de 18 anys)
Disciplina: prosa
Premi: 150 euros

Les obres s’han de presentar exclusivament en línia fins al 21 de març a les 14h a través del correu electrònic jocsfloralscalaf@gmail.com. Els treballs hauran d’estar escrits en català i la temàtica haurà de versar sobre l’Alta Segarra. Els participants hauran de concórrer-hi amb pseudònim.

El lliurament de premis tindrà lloc en un acte organitzat per l'Ajuntament durant la celebració de la Diada de Sant Jordi 2024 el dia 23 d'abril a la tarda a la plaça dels Arbres de Calaf i serà d’obligat compliment la presència de la persona guanyadora o bé d’un representant a l’acte.

El jurat del certamen literari determinarà els guanyadors de cadascun dels premis i es reserva el dret d'atorgar accèssits si s'escau o de declarar-lo desert. Si el jurat detecta qualsevol possibilitat de còpia o plagi podrà declarar l’obra exclosa del concurs.

CONSULTA LES BASES

Darrera actualització: 4.03.2024 | 13:32