Comença el nou servei de transport a demanda a l'Alta Segarra

Dijous, 27 de maig de 2021

El nou servei de transport a demanda ha començat a funcionar a l'Alta Segarra. Per a utilitzar-lo, només cal fer una reserva a l'aplicació Clic.cat, indicant la parada d'origen i la destinació a la qual es vol arribar. 

A través de l'app, les persones usuàries poden reservar viatges entre els següents municipis: Calaf, Sant Martí Sesgueioles, Pujalt, Prats de Rei, Castellfollit, Calonge de Segarra, i Igualada. No obstant això, el sistema no permet reservar desplaçaments entre dos punts dins de la ciutat d'Igualada ni tampoc viatges que coincideixin amb les expedicions de la línia regular de bus entre Igualada i Calaf.

El vehicle que dona el servei és una furgoneta de 7 places, que està adaptada per a poder portar persones amb mobilitat limitada i que puguin necessitar una cadira de rodes. L'horari de funcionament és de dilluns a divendres, de 09.00 h a 13.00 h i de 17.00 a 20.30 h, i també els dissabtes de 10.00 h a 14.00 h. Els viatges entre municipis de la Mancomunitat de l'Alta Segarra tenen un cost de 3 €, mentre que els desplaçaments entre aquestes poblacions i Igualada tenen un preu de 5 €. 

El servei, que funcionarà com a prova pilot durant sis mesos, ha estat impulsat des de l'Ajuntament de Calaf i la Mancomunitat de l'Alta Segarra, juntament amb l'empresa Shotl, el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i el Departament de Territori i Sostenibilitat en el marc de l'estratègia SmartCatalonia. 

Darrera actualització: 27.05.2021 | 13:52