Coneix el 'Moianès poètic', la nova caminada a balmes de Catalunya

Dimarts, 19 de febrer de 2019

Dins el cicle "12 mesos, 12 caminades" el diumenge 24 de febrer s'organitza una sortida al "Moianès poètic" que trascorrerà per Puig d'Olena, la balma de l'Espluga i Sant Quirze Safaja

Després de l'èxit de la sortida del mes de gener a Tavèrnoles, continua el cicle "12 mesos, 12 caminades a balmes de Catalunya" organitzat per la Mancomunitat de l'Alta Segarra i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calaf i la Diputació de Barcelona.

Aquest cop, la ruta proposada tindrà lloc el diumenge 24 de febrer i recorrerà el Moianès poètic (Puig d'Olena, la balma de l'Espluga i Sant Quirze Safaja). La distància serà de 10 km i el grau de dificultat serà fàcil. Els centres d'interès que es podran visitar són: la balma de l'Espluga, el riu Tenes i el Sanatori de Puigdolena.

La sortida serà a les 08h des de la plaça dels Arbres de Calaf - es demana ser-hi 5 minuts abans per poder sortir de forma puntual -. La inscripció s'ha de fer a través de l'Oficina de Turisme de Calaf a calaf.turisme@calaf.cat i/o 93 868 08 33 i té un cost de 10€ que inclou transport i assegurança.

Darrera actualització: 19.02.2019 | 13:32