El dietista i xef David Olivé cursarà un taller de cuina ecològica i de proximitat a Calaf

Dilluns, 4 de febrer de 2019

El taller és gratuït i obert a tothom. Serà el dissabte 15 de desembre de 10h a 12h a la cuina de l'Escola Alta Segarra de Calaf

Cuinar amb aliments ecològics i de proximitat s'està convertint dia a dia en l'opció de moltes persones. Per aquest motiu és important aprendre estratègies per treure el màxim rendiment nutritiu a aquests aliments, com combinar-los, com coure'ls, com tallar-los o com conservar-los... 

El pròxim dissabte dia 15 de desembre de 10 a 12h a la cuina de l'Escola Alta Segarra de Calaf, el dietista i xef David Olivé, impartirà un taller pràctic per aprendre a cuinar aquest tipus d'aliments.

David Olivé presentarà diferents estratègies per aprendre a introduir nous aliments saludables per tenir una alimentació més variada i equilibrada sense deixar de ser atractiva al paladar. Alhora resoldrà dubtes sobre com adaptar les receptes als ingredients de temporada o sobre com cuinar receptes senzilles que ens serveixin de base per improvisar diferents menús al llarg de la setmana. El taller va dirigit a totes aquelles persones interessades a aprendre nous mètodes i eines per cuinar productes de temporada i sobre com fer un consum més responsable relacionat amb l'alimentació i la gastronomia. El taller és gratuït.

L'activitat és promoguda per l'Ajuntament de Calaf i la Mancomunitat de l'Alta Segarra, compta amb els serveis tècnics de l'Arada, el suport de l'AMPA Alta Segarra i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i és finançada per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 4.02.2019 | 09:15