El Parc Natural de Montserrat serà el nou destí de la sortida a balmes catalanes

Dimarts, 26 de març de 2019

La caminada serà el diumenge 31 de març i recorrerà una distància de 12,3 km pel Parc Natural de Montserrat on es podrà observar la balma de Can Sola i d'en Soteres, el pont foradat de Rocamiquela, la capella romànica de St. Miquel de Villaclara i les coves de Can Llucià. 

Arriba la tercera caminada del cicle "12 mesos, 12 caminades a balmes de Catalunya" que organitza la Mancomunitat de l'Alta Segarra amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calaf i la Diputació de Barcelona. 

Aquest cop, la sortida es realitazarà al Parc Natural de Montserrat. Per arribar-hi, es marxarà de Calaf en autobús sobre les 08h del matí i l'arribada serà sobre les 14h. Per inscriure's, cal fer-ho a través de l'Oficina de Turisme de Calaf al  93 868 08 33 o calaf.turisme@calaf.cat. El preu són  10 euros i inclou el transport i assegurança.

El recorregut a través del Parc Natural de Montserrat permetrà descobrir la balma de Can Solà i d'en Soteres, el pont foradat de Rocamiquela, la capella romànica de St. Miquel de Villaclara i les coves de Can Llucià. El grau de dificultat és bàsic i per això, per això està recomanada a públic general. 

Darrera actualització: 26.03.2019 | 10:37