Els municipis de la Mancomunitat de l'Alta Segarra organitzen un curs de Marxa Nòrdica

Dimarts, 29 de maig de 2018

Serà el diumenge 10 de juny de 09h a 12h i consistirà en una ruta circular de 6km des dels Prats de Rei guiada per un instructor. El curs és totalment gratuït i es proporcionarà el material necessari als participants per això, cal inscriure's previament. 

 

A través de la Mancomunitat de l'Alta Segarra - que aglutina els municipis de Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Copons, els Prats de Rei, Pujalt, Sant Martí de Sesgueioles i Sant Pere Sallavinera - s'ha organitzat per aquest diumenge 10 de juny un curs d'iniciació a la marxa nòrdica gratuït. 

La marxa sortirà a les 09h des de Prats de Rei i seguirà una ruta circular d'uns 6km aproximadament per l'entorn. Un instructor professional guiarà als participants i els anirà explicant com realitzar correctament aquest exercici per tal de treballar tot el cos de forma simètrica. 

L'activitat és apta per a tothom i es facilitarà uns pals reglamentaris als assistents. Tan sols caldrà portar calçat esportiu, gorra, esmorzar i aigua. 

Inscripció prèvia obligatòria 

Per a inscriure's, es pot fer a través d'aquest formulari online, a l'Ajuntament de Calaf al 93 869 85 12 o per correu electrònic a munozmad@calaf.cat 

Darrera actualització: 5.07.2018 | 09:33