Es publica el 4t número de la revista de l'Economia Social i Solidària a l'Alta Segarra

Dilluns, 1 d’abril de 2019

La publicació es distribueix en paper als diversos municipis de l'Alta Segarra i també és accessible en línia. La revista inclou entrevistes i articles a diferents projectes de l'Economia Social i Solidària com ara la cooperativa Tres Cadires, l'Associació Cal Graells Equinoteràpia, l'Escola del Bosc de Rubió o les Pastures de Castelltallat, entre d'altres. 

Aquest mes de març, s'ha presentat un nou número, i ja en van quatre, de la revista monogràfica dedicada al programa de foment de l'Economia Social i Solidària a l'Alta Segarra, que impulsa l'Ajuntament de Calaf i la Mancomunitat de l'Alta Segarra, amb el suport de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, L'Arada Creativitat Social SCCL i la Diputació de Barcelona, amb la voluntat de difondre i posar en valor altres economies al servei de les persones i del territori i contribuir, d'aquesta manera, a l'impuls del desenvolupament local, social i territorial de l'Alta Segarra.

Aquesta publicació es distribueix en paper als diversos municipis de l'Alta Segarra i també és accessible en línia en aquest enllaç.

A tall de resum, en aquesta publicació hi ha entrevistes i articles a diferents projectes de l'Economia Social i Solidària com ara la cooperativa de vi de nous Tres Cadires, l'Escola del Bosc de Rubió o Pastures de Castelltallat. També inclou una entrevista amb Rosa Binimelis, experta en sobirania alimentària i sistemes agroalimentaris alternatius; dona a conèixer experiències sobre nous models de menjadors escolars ecològics i de proximitat; s'aproxima a les perspectives i viabilitat d'un projecte agroecològic, parlarem també de models alternatius als models econòmics i de vida actuals; comparteix algunes experiències de l'Economia Social i Solidària i la gestió de cures; i exposa la diagnosi i el catàleg de bones pràctiques de les associacions i fundacions de la mà de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Darrera actualització: 1.04.2019 | 13:47