Nou horari del servei de transport a demanda Clic.Cat Alta Segarra

Dilluns, 18 d’octubre de 2021

Des del dilluns, 18 d'octubre, el servei de transport a demanda Clic.Cat Alta Segarra funcionarà de dilluns a divendres de 08.00 h a 16.00 h. El motiu d'aquest canvi horari és millorar la qualitat i el funcionament del servei.

L'horari inicial del transport a demanda era de dilluns a divendres de 09.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.30 h, i també, els dissabtes de 10.00 h a 14.00 h.

Durant aquests primers mesos de funcionament, s'ha detectat que hi ha algunes franges horàries amb molt pocs usuaris i altres que tenen una demanda potencial a la qual no s'està donant resposta.

La franja de la tarda i del dissabte té molt poca demanda. En canvi, la franja del matí no cobreix algunes necessitats que sorgeixen a primera hora, com el desplaçament dels alumnes provinents d'altres municipis als centres educatius o la realització de visites mèdiques a Calaf o Igualada.

A més, el fet que a partir de les 12.30 h no es puguin reservar viatges amb origen o destí Igualada genera incertesa en els usuaris que han utilitzat el transport per anar a aquest municipi i no saben si podran utilitzar-lo per tornar.

Clic.Cat Alta Segarra

El transport a demanda Clic.Cat Alta Segarra va començar a donar servei a finals de maig com una prova pilot amb una durada de 6 mesos. Es va impulsar des de l'Ajuntament de Calaf i la Mancomunitat de l'Alta Segarra, juntament amb l'empresa Shotl, el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i el Departament de Territori i Sostenibilitat en el marc de l'estratègia SmartCatalonia.

Darrera actualització: 18.10.2021 | 08:36